Struer.S11 technische parameters van de transformatorbetrouwbaar

vrijgavetijd:2022-11-30 13:51:48 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:309

Kerntips:Struer.,Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel versprei

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Struer.Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Bij inbedrijfstelling:

Calcutta.Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %) zal het geluid niet veranderen,Struer.Recycling van transformatoren voor afvaldozen, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.


Struer.S11 technische parameters van de transformatorbetrouwbaar



Als het volume van de transformator te klein is,Struer.Temperatuurnorm voor olieonderdompelde transformatoren, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Inspectie milieuFabrikant van transformatoren

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Dry type transformator bedrijf


Struer.S11 technische parameters van de transformatorbetrouwbaar



Hoeveel kost de transformator?

Welke is beterVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Struer.Droge transformator

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is,Struer.Verschil tussen olie ondergedompelde transformator en droge transformator, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Struer.adviserennieuws
Struer.Laatste nieuws